Følg os på de sociale medier

Løbet starter om

D
T
M
S

Kr. Himmelfarts weekenden 2015 byder på en unik mulighed for, at tilrettelægge en kombineret løbe og oplevelses weekend i Viborg området. Kr. Himmelfartsdag, torsdag 14. maj afholdes Kalkmineløbet i Mønsted og lørdag 16. maj gælder det Gudenåløbet 2015 langs og omkring Gudenåen og Tange Sø. Gudenåløbet har start og mål ved Gudenåen i Bjerringbro. Ind i mellem de to løb, er der mulighed for, at opleve seværdigheder som f.eks. Viborg Domkirke og Hald Sø.

Der er mulighed for en kanotur på Gudenåen eller gå på oplevelse i Viborgs gader, hvor der er masser af spændende butikker, cafeer og restauranter.NYHEDER I 2015
Af nye tiltag til Gudenåløbet kan nævnes, at de har indgået en aftale med Grundfos, således at en del af løbe disciplinerne ved Grundfos Olympics 2015 bliver en integreret del af Gudenåløbet. Det betyder, at Gudenåløbet 2015 vil få en international atmosfære, da det forventes at 55 nationer fra alle kontinenter deltager i Grundfos Olympics. Vi er overbeviste om, at dette tiltag vil være medvirkende til, at give alle deltagere, danske som udenlandske, en oplevelse ud over det sædvanlige.Læs mere om Gudenåløbet 2015: KLIK HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *